Selamat Datang ke Full House Cakes & Cookies

Monday, December 06, 2010

Order from Ca

2 kotak cc untuk hantaran dan 4 kotak lagi untuk makan2. Gitu la kata Ca masa order cc nie.. Lama dah Ca order sebenarnya, 2 bulan sudah.. Seharian menyiapkan semua ni. Bake dari jam 8.00am. Start deco pukul 11am sampai la ke petang. Belah malamnya pulak deliver ke rumah ija, adik ipar faiz kt Sri Gombak dan Ca akan pick up kt situ.

Tq Ca, sudi order ngan akak.. Nanti order lagi yer..


I think of you with every waking moment of my life and dream of you with every dream that I have, I love you.

Suka tgk cc ni. Kombinasi warna dia, cantik.. Wordingnya romantik habis.. I'd rather die tomorrow than live a hundred years without your love..



4 set cc ni untuk makan2..

1 comment:

inside.of.the.vital.heart said...

akak, cc akak mmg terbaek....semua org puji. ni cerita betul ni: tunang miera ni pun bg cc gak, so sedara-mara mkn n diorg ckp cc akak jauh giler better dr cc tunang tu. dari kek sampailah ke krim dia. 2 thumbs up utk akak. thanx a lot,ya,kak. mmg kitorg brpuas hati sgt2. :)