Selamat Datang ke Full House Cakes & Cookies

Tuesday, October 13, 2009

.:Browniesku terbang ke Sarawak lagi:.

Kalau nak tahu, Baiyinah ni masih lagi bersekolah, kalau tak salah form 4, tapi pengetahuan IT dia, huyooo... usah cerita la.. faiz pun kalah rasanya..

Faiz tak tahu brownies ni untuk event apa.. mungkin ada makan-makan kot kat sekolah.. Punyalah jauh.. order sampai Semenanjung.. dah jemu kot, asyik makan kek lapis Sarawak je.. Yer Baiyinah? Seperti order yang pertama dulu, order ni Baiyinah mintak hantar ke rumah kakak dia, (lupa la apa namanya... panjang sangat.. Puteri Nurul...serious lupa..) kat Seksyen 13.. Flightnya pagi ni.. harap-harap dua-dua kek ni sampai kat tuan dia dengan selamatnya.


3 comments:

puteribaiyinah said...

Hehehe...
Jangan puji lebih-lebih...
Biasa-biasa aje...

Memang kek Kak Faiz sedap...hehehe...
Family & rakan sekolah Baiyinah kata sedap...
Lebih-lebih lagi kek Kak Faiz buat takde buttercream...
Cikgu Baiyinah pun rasa dan kata sedap..hehehe...

~::Faiz Aziz::~ said...

Alhamdulillah.. Lega akak dengar bila baiyinah kata sedap.. macammana dengan packaging akak haritu..? senang tak kakak baiyinah bawak naik flight..

puteribaiyinah said...

Kakak Baiyinah kata ok aje bawa...hehehe...