Selamat Datang ke Full House Cakes & Cookies

Sunday, November 16, 2008

~Selamat Hari Jadi Abah~

Hari ni, hari lahir bapa mertua faiz yang ke 68... Faiz buat Banana Choc Moist Cake ala-ala secret recipe tu.. Faiz buat juga cupcakes... Yer la... budak-budak ramai... tak cukup sebijik kek tu... Tema colour untuk kali ni gabungan hijau, orange dan putih...
Pulut kuning faiz buat 2 bekas... satu untuk abah dan satu lagi untuk anak faiz, Izzatie yang baru saja dapat result UPSR khamis lalu..

Kepada Abah... Selamat Hari Jadi... and to Atie... Tahniah...

Kek ni faiz deco pagi tadi... rasa dia.. marvelous...

Cupcakes faiz buat malam tadi...
Pulut kuning... sebelum ni memang tak pernah buat sendiri... Alhamdulillah... first time buat... takde masalah...

1 comment:

ZANAFAHMI said...

leceh kan wat pulut kuning? kfb tak penah cuba dan tak teringin pun.