Selamat Datang ke Full House Cakes & Cookies

Tuesday, September 02, 2008

Happy Birthday to Nizam & Nurien

Order ni sebenarnya dah ditempah 2 minggu lalu from my ex-office mate, Linna... untuk birthday Hubby & Nurien yang jatuh pada bulan yang sama, 2 & 10 Sept. Excitednya dia sampai ntah berapa keping gambar hubby dan anaknya diemailkan pada faiz. Deco lepas sahur, jam 8.00 am baru selesai... Hope she likes it...








1 comment:

LiNna said...

Saya sungguh teruja sangat bila lihat kek muka my hubby & Lovely daughter....mmg nak buat suprise sangat dkt hubby & anak yang menyambut ulangtahun kelahiran pada bulan yang sama....happy tgk decoration kek yang cantik dan kemas....ternyata...kak faiz tak menghampakan....Anak2 yg lain happy dan jeolous bila melihat hanya muka papa dia & sis dia dalam kek tu....dah lah plak tu...jadi bhn gaduh...berebut nak makan muka kakak lah...berebut nak makan badan papa lah...ada yahg berebut nak makan bunga dan daun lah....ha..ha..ha..mmg kelakar dan berbeza sekali ulangthn mereka kali ini...walaupun cuma family sahaja dan kebetulan bulan puasa....tapi saya rasa sungguh happy bila tgk anak2 happy......thanks kak faiz.....good luck...